ТЕРРА България

Palfinger представя най-големия хидравличен кран PK 200002 L SH HIGH PERFORMANCE

    PK 200002 L SH HIGH PERFORMANCE

    Дълго рамо за максимален обсег
   
Удължаване на стрелата с нов дизайн на профила
    
Разширена стабилност с мониторинг система  HPSC
    По-голяма м
ощност със система Link Plus: по-рентабилно в експлоатация
    
Световна премиера: BAUMA 15 до 21-ви Април 2013

 

С новия кран PK 200002 L SH, PALFINGER премахва границата между хидравличните прикачни кранове и телескопичните автокранове. За разлика от конвенционалните кранове, които се сгъват по ширината на превозното средство, за този модел е избран дизайн с дълго рамо пътуващо в каросерията на камиона. Дизайнът с дълго рамо е предназначен основно за операции с голям обсег.

Благодарение на новия дизайн и системата използваща много ъгълни профили, PK 200002 L SH предлага повишена стабилност в сравнение с конвенционалния дизайн. В същото време,  революционния дизайн значително намалява собственото тегло на крана и както е обичайно в PALFINGER, не изисква поддръжка.

РК 200002 L SH разполага с четворна стабилизираща система, която е напълно контролира от сензори. Системата разполага с накланящи се стабилизатори на 180º позволяващи лесно да преодолеят препятствия на пътя. Всички функции се контролират от оператора дистанционно.

Системата за стабилност HPSC, която се радва на успешното пускане на пазара, е оборудвана с допълнителна система сензор в рамото на РК 200002 L SH, която позволява всяко положение на товара да се записва точно. 

Ефективната работа на крана не зависи само от самия кран, но и от монтажа върху камиона. С оглед на това, PALFINGER реши да предложи на клиентите цялостно решение още от завода. Кранът се монтира върху шасито още в завода на Palfinger в отдел "Център за монтаж". Това позволява монтажа да бъдат стандартизиран и оптимизиран на конвенционален 4-осен или дори 5-осен камион.

Оборудван с 8 хидравлични удължения, крана разполага с хидравличен обсег от 25.6 метра. С новия Fly-Jib PJ 300 L, кранът може да достигне хидравличен обсегът от 45,3 м, което съответства на височина на повдигане на повече от 49 метра. Независимо от това, PK 200002 L SH не може да не впечатли с много ниска монтажна височина от 3,8 метра на конвенционален 8 × 4 камион.

PK 200002 L SH също се основава на философията на технологичен лидер: оптимална полза за клиента, висока степен на лекота на употреба, благодарение на интуитивен система на дистанционно управление, максимална безопасност благодарение на постоянен мониторинг на стабилността. Идеалният партньор за всички Ваши операции!

 

МАРКИТЕ С КОИТО РАБОТИМ