ТЕРРА България

Консултантски услуги

Необходимо Ви е закупуването на нова махенизация? Стъпвате в нова сфера на работа и нямате достатъчно опит в нея?

Персоналът на Терра България ЕООД е на разположение да Ви помогне с подбор на правилната машина, от която се нуждаете. Технически характеристики, работни параметри, вид машина, начин на работа и специфициране на техниката, която ще е подходяща за Вас са само част от всички фактори, които трябва да вземете под внимание при закупуването на дадена машина.

Благодарение на богатия опит, международната подкрепа на Терра Холдинг и софтуерните програми, които използваме, успяваме да отговорим на всички Ваши въпроси и изисквания.  

Прочети още: Консултантски услуги

Сервизни услуги

Фирма Терра България ЕООД разполага с две сервизни бази в гр.София и гр. Варна, като във всяка от тях има по два мобилни екипа. Сервизните автомобили са напълно оборудване за отстраняване на почти всички възникнали аварии на място при клиента.

Прочети още: Сервизни услуги

Скачать бесплатные шаблоны для ucoz
лучший отдых в геническе с ценами
Купить электронную сигарету в Киеве, как и по всей Украине, Вы можете благодаря нашему магазину с профессиональными консультантами и менеджерами, а так же с оперативными курьерскими службами, которые за минимальное время доставят Вам заказ. У нас вы можете дешево купить электронные сигареты с бесплатной доставкой на дом. Электронные сигареты цена на которые на нашем сайте самая привлекательная, это действительно фирменные, качественные изделия с наилучшими характеристиками и возможностями. Купить электронные сигареты с доставкой на дом.

МАРКИТЕ С КОИТО РАБОТИМ